neoperativen-lifting-sofia

Лазерния лифтинг е често извършвана процедура в Холи център, за която в следващите редове, нашите лекари са дали отговори на най-често срещаните въпроси свързани с нея.

Какво представлява лифтинга чрез лазер?
Това е лазерна стимулация на кожата, която е неинвазивна, безболезнена и без да оставя следи по кожата след процедурата.
– Използва се лазер, който е с много кратък пулс, който позволява дълбока термална стимулация на кожата, без да наранява повърхността.
– С помощта на различните накрайници е възможно да се стимулират както дълбоките слоеве на кожата – с цел лифтинг и стягане, така и по-повърхностните слоеве – за премахване на пигментации.
– 3D стимулирането има за резултат производството на нов колаген и еластин.
– Подходяща терапия за по-тънка и отпусната кожа при по-младите пациенти. А при по-възрастните – тушира белезите на застаряващата кожа..
– Кожата се стяга, бръчките се изглаждат, разширените пори се свиват и като цяло лицето изглежда по-младо и по-освежено, без да се нарушават пропорциите и динамиката на мимиките. Има дълготраен ефект.

Предимства на този метод:
– Без оперативно – без рязане, кръв, шевове, инжекции и белези.
– Без болка;
– Без странични ефекти;
– Естествено стимулиране на колагена.

Какви са ефектите от лазерния лифтинг по кожата?
– Стягане и лифтиране на кожата;
– Изглаждане на фини и дълбоки бръчки;
– Свиване на разширени пори;
– Премахване на пигментации;
– Подобряване на текстурата на кожата – кожата става видимо по-млада и сияеща с равномерен тен.

Къде по тялото може да се приложи?
Тази терапия може да се прилага не само на лицето, шията и околоочния контур, но и на различни проблемни зони по тялото, като ръце, колена и т.н.

Кога може да видим ефекта от процедурата?
Понякога, веднага след процедурата може да се забележи стягащия ефект, като резултатите се подобряват значително след първия месец. За оптимални резултати е необходимо да се направят 3 – 4 процедури, през 2 седмици до месец.

Какъв е периода за възстановяване след процедурата?
Процедурата не случайно се нарича “лифтинг в обедната почивка”. След всяка терапия, може буквално да продължите нормалните си дневни занимания.
Това е много щадяща и неинвазивна процедура, като целостта на кожата е запазена. Лекото зачервяване, което се наблюдава понякога, преминава за около половин час. Пациентките могат да си сложат грим веднага след процедурата.

Трябва ли да се пазим от слънцето?
Тъй като това е лазерна стимулация на кожата, е необходимо да се слага слънцезащитен крем, задължително през летните месеци на годината, когато слънчевата радиация е по- силна.

Колко процедури трябва да се проведат?
Обикновено, 4 процедури биха дали прекрасен и дълготраен ефект, но след около 6 месеца – до година е необходимо да се прави поддържаща терапия

Безопасна ли е тази процедура?
Процедурата е напълно безопасна и щадяща, но въпреки това е необходима първоначална консултация с лекар.

Цени на лазерни естетични процедури

Задайте въпрос или запазете час на телефон 02/81 55 340 или на 0700 17 012

Related Posts