Information

Доверен специалист “Уши-нос-гърло” в София

Пациентите на медицински център “Свети Пантелеймон” знаят, че при нас ще получат консултация или преглед от най-добрия специалист “Уши-нос-гърло” в София, защото ние работим само с доказали се и изключителни медицински експерти. Нашите лекари са не само висококвалифицирани, но те продължават да се информират за най-новите практики и открития, така че да бъдат максимално полезни на пациентите. Ето защо в кабинета по “Уши-нос-гърло” в клиниката ни ще срещнете едновременно опита и най-съвременните диагностични и терапевтични практики и оборудване в тази област.

Както всички знаят, УНГ болестите са сред най-честите оплаквания и за малки, и за големи. Затова, за да запазиш час за специалист “Уши-нос-гърло” в София и в страната днес е доста трудно — повечето лекари са натоварен и често списъкът им с чакащи пациенти е дълъг. Ние обаче осигуряваме възможността за навременен преглед без чакане. При нас ще намерите едни от най-добрите лекари „уши-нос-гърло” у нас. Можете лесно и бързо да запишете час при избрания от вас специалист, който точно ще бъде спазен, а вие ще имате своевременен достъп до професионалната медицинска грижа, от която се нуждаете.

Днес може да бъде особено трудно да се намери специалист по УНГ в София събота и неделя. В медицинския ни център обаче ще намерите вашия лекар и през почивните дни, защото ние знаем, че лечението на всеки проблем трябва да започне възможно най-рано.

Преглед или консултация с оториноларинголог в клиниката можете да запишете и с направление по Здравна каса. За да бъде вашият лекар максимално полезен и прецизен в диагностика и лечение, моля да носите медицинската документация, с която разполагате.

В кабинета по Уши, нос и гърло на Медицински център „Свети Пантелеймон” се извършват прегледи с направление по здравна каса (НЗОК).

Докторите работещи при нас, са сред водещите специалисти по УНГ в София.
Всички те имат дългогодишен опит по своята специалност, като същевременно се държат в течение на всичко най-ново в тяхната област. Вследствие на което, прилагат най-съвременните техники за диагностика и лечение на разнообразни заболявания в областта на ушно-носно-гърлените заболявания.

Най-честите УНГ проблеми, които се лекуват при нас

Диагностика и лечение на заболявания на гърлото:
– Oстри и хронични заболявания: фарингити, ангини (тонзилити), абсцеси на сливиците, кисти, диагностика на Ту обр.на орофаринкса, заболявания на езика.
– Остри и хронични заболявания на ларинкса: ларингити, ларинготрахеити, смущения на гласа и др; диагностика на Ту на ларинкса.
– Разнообразни възпалителни процеси на шията .

Диагностика и лечение на заболявания на носа:
– Диагностика на затруднения в дишането през носа: изкривена преграда на носа, хипертрофия на носните раковини (конхи), полипи в носа;
– Лечение на ринити, риносинуити;
– Спиране на кръвотечение от носа;
– Изваждане на чужди тела от носа;
– Вземане на биопсия от нос.

– Хронични и остри заболявания на носа: алергични заболявания, синуити и ринити;
– Извършваме консервативно лечение на синусите: лицеви невралгии, кисти и др.

Диагностика, профилактика и лечение на ушни заболявания:
– Oстри и хронични заболявания: възпаления на външно и средно ухо при възрастни и деца;
– Промивка и екстракция на чужди тела от ушите;
– Провеждане на следните изследвания: Аудиометрия, тимпанометрия, видеонистагмография.
– Диагностика, профилактика, и рехабилитация на проблеми с равновесието;
– Отоневрологично изследване;
– Възпаление и запушване на Евстахиевата тръба;
– Шум в ушите; намаления на слуха.
– При необходимост назначаваме, различни видове допълнителни изследвания в клинична лаборатория и образна диагностика с потвърждаване на диагноза. Микробиологични изследвания и др.

Занимаваме се още с:
– Премахваме чужди тела в носоглътката и ухото.
– Поставяме медицински обеци.
– Издаваме документи за ТЕЛК, удостоверяващи слухова загуба, вестибуларни нарушения .

– Запазете час при доктор по УНГ, като се обадите на телефон: 0700-17-012.

Посетете добър отоневролог в София

За състояния като проблеми със слуха, равновесието, световъртеж и други, които се свързват с нарушения в т.нар. в разговорния език вестибуларен апарат, се нуждаете от консултация и преглед при добър отоневролог. Тъй като това е една много специфична област от обширното семейство ушно-носно-гърлени болести, достъпът до такива тесни специалисти понякога изисква доста време. При нас обаче е удобно, лесно и бързо да запишете час за преглед, без да се налага да чакате за това.

Ние работим с най-известните и доказали се в областта си специалисти по УНГ, които продължават да повишават квалификацията си и да следят съвременните медицински тенденции. Те са национални консултанти по редица здравни проблеми, лектори в международни здравни форуми и известни с експертизата си. Ето защо при нас пациентите ни имат възможността за консултация, второ мнение или преглед с наистина добър отоневролог, на когото могат да разчитат за точна диагноза и терапия.

В специализирания ни УНГ кабинет се прилагат най-новите диагностични и лечебни методи и оборудване от едни от най-опитните специалисти УНГ в страната. Имената им са добре познати сред пациентите и уважавани от професионалната общност заради доказаните им постижения в лечението на редица от по-често срещаните или по-непознатите за неспециализираната аудитория УНГ заболявания.

Търсите специалист “Уши-нос-гърло” в събота? При нас ще намерите висококачествена и своевременна медицинска грижа винаги, когато се нуждаете. Можете да изберете своя доктор “Уши-нос-гърло” за деца или възрастни. Извършваме прегледи и чрез направления от НЗОК.