Information

Добър нефролог в София в Медицински център “Свети Пантелеймон”

В медицински център “Свети Пантелеймон” се извършват прегледи на хора осигурени в частни здравно осигурителни фондове, както и срещу заплащане.

В нашия център консултират едни от водещте уролози в гр. София. Всички те имат голям опит в диагностиката и лечението на заболяванията на пикочо-половата система.

Съвременните апарати за ехографско изследване и модерна клинична лаборатория с които разполага медицинският център, позволяват бърза и точна диагностика на урологичните заболявания и преценка възможностите за лечение.

В Медицински център ”Свети Пантелеймон” можете да запишете профилактичен преглед, като изберете своя квалифициран и опитен нефролог в София. В клиниката работят едни от най-известните уролози в страната, на които напълно може да се доверите за консултация, диагностика и лечение.

Нашите специалисти по урология и нефрология са търсени от цялата страна за извършването на профилактичните ехографски изследвания за болести на отделителната система. Също така при нас часове се записват лесно и без опашки, а прегледите се провеждат от избран от вас нефролог в София.

Преглед при уролог се препоръчва за профилактика на вродени или придобити заболявания на пикочно-половата система. При нас може да се направи консултация, да се получи второ мнение и да се проведе самото лечени от опитен уролог. Ние осъществяваме диагностика и лечение с най-модерна апаратура на най-честите болести на отделителната система, като фимози, крипторхизъм, вродено хидроцеле и други.

Прегледите при нашите специалисти по урология и нефрология в Медицински център “Свети Пантелеймон” се извършват срещу заплащане от пациента или чрез фондовете за допълнително здравно осигуряване. На разположение е и модерна клинична лаборатория за осъществяване на необходимите лабораторни изследвания на място и в максимално кратки срокове. По този начин се скъсява значително времето за диагностициране, а лечението се започва веднага.

Нашите консултанти имат опит в диагностиката и лечението

При възрастни:
– Увеличена простата /ДПХ – доброкачесвена простатна хиперплазия/;
– Рак на простатата;
– Тумори на бъбрека;
– Тумори на пикочен мехур:
– Тумори на тестисите:
– Камъни в бъбреците;
– Камъни в пикочния мехур;
– Хидроцеле, варикоцеле, кисти на епидидима, фимоза;
– Стриктура на уретрата;
– Уринарни инфекции (цистити, простатит, уретрит и т.н);
– Инконтиненция;
– Свръхактивен пикочен мехур /СПМ/;

При нас работят специалисти от които, може да поискате второ мнение по проблеми от урологичен харектер.

Намерете специалист – уролог в София за заболявания на простатата

В Медицински център “Свети Пантелеймон” гарантираме на нашите пациенти прецизна диагностика и лечение на урологичните заболявания чрез модерна апаратура и висококвалифицирани и утвърдени в практиката специалисти. Най-често към нас се обръщат пациенти за преглед или консултация при уролог в София за увеличена простата след 50-годишна възраст или за симптоми, свързани с уринарния тракт във възрастовата категория до 40 години. Независимо дали става дума за профилактика на тези болести или за лечението им, специалистите ни в кабинетите по урология и нефрология в центъра са на ваше разположение. Имате възможността да изберете удобен за вас час и ден, без чакане и губене на време. Също така при нас ще можете да извършите и всички лабораторни изследвания на място.

Тъй като заболяванията на пикочно-половата система често изискват консултиране с по-широк кръг специалисти, ние предлагаме възможността за консултиране и преглед от уролог и нефролог. По този начин диагностицирането и лечението е много по-прецизно, освен че е много по-удобно за пациента да получи цялостна здравна грижа на едно място. Именно това целим в нашия медицински център – да предоставим възможно най-пълно здравно обслужване, което ще спести на пациентите обикаляне на множество специалисти, губене на време и често и дублиране на изследвания. Голямо предимство в този случай е и скъсяването на времето за диагностика и предприемането на подходящо лечение. Ето защо, ако се нуждаете от консултация или преглед с добър нефролог или уролог, при нас можете да намерите лесно своите доверени специалисти и да запишете час веднага.

Прегледите в медицинския център при нефролог или уролог в София се заплащат от пациента или чрез частни здравно-осигурителни фондове.

Добър уролог за жени в София

Много хора смятат, че прегледът и лечението при уролог е основно за пациенти от мъжки пол, но това не е вярно. Макар и не толкова често, но може да се наложи да направите консултация или преглед при добър уролог за жени. Освен с профилактична цел такава консултация е препоръчителна при поява на различни проблеми или оплаквания при дамите, като например:

  • Проблеми с уринирането или промени във вида, миризмата и мътността на урината;
  • Повтарящи се инфекции на отделителната система;
  • Камъни в бъбреците, поява на болка и други.

Личният лекар може да ви насочи към специализиран преглед от уролог или нефролог, след като се запознае с вашите оплаквания и историята на заболяванията ви. Начинът на протичане на прегледа и назначените изследвания зависят от конкретното ви състояние и симптоми.

Прегледът при уролог или нефролог може да включва физикален преглед, кръвен тест, различни видове изследвания, в зависимост от вашите оплаквания и състояние. Нашите специалисти ще ви предпишат лечение, което може да е с медикаменти, терапия или хирургична намеса.

В Медицински център “Свети Пантелеймон” в София прегледът при нефролог или уролог се осъществява чрез заплащане от пациента или чрез финансиране от допълнително здравно осигуряване.

Намерете наистина добър уролог за жени, като запазите час чрез нашите телефони.