Настоящата страница представлява допълнение на статията “Бърз тест за коронавирус (COVID-19)“, където сме се постарали да съберем, всичко най-важно за бързите тестове, които се правят в Медицински център „Свети Пантелеймон“.

Тестер за коронавирус - резултати

Защо е препоръчително да си направите два теста за COVID-19?
В продължение на няколко дни (4-20) е възможно въпреки отрицателния резултат получен след първия тест, пациентът да е вирусоносител, но да няма клинични симптоми, както и организмът да не е започнал изграждането на антитела.
Ето защо еднократният отрицателен бърз тест (маркирана е само позицията срещу C – контрола), не е гаранция за липса на носителство на коронавирус.
Поради тази причина е препоръчително, извършването на втори тест след период от минимум две седмици.
Нови услуги:
Поради гореописаната причина, лабораторията на Медицински център “Свети Пантелеймон”, предлага нов пакет от два теста, за скрининг на COVID-19, на преференциални цени.
Обикновен бърз тест за коронавирус – намалена цена 62лв. вместо 74лв. за пакет от два теста.
Лукс опция при изследване за COVID-19 – цена 82лв. за пакет от два теста.

Посочените цени са крайни с такса за вземане на биологичен материал.

На пациентите избрали въпросните двойни тестове, се гарантира запазването на втори тестер с тяхното име. Мярката се налага поради големия интерес и ограничените количества тестове, с които разполагаме.

Цените на всички пакетни изследвания, които предлагаме, може да научите от статията: Цени на пакетни изследвания за COVID-19.

Запазете час за лукс опция при изследване за COVID-19 на телефон 0879 601 031

Разберете къде се намираме като кликнете тук.