02/81 55 340

Детска неврология и Детски болести
Повече

Information

Опитен педиатър в София

В Медицински център „Свети Пантелеймон” се извършват консултации с направление по НЗОК, срещу заплащане, както и на хора осигурени в допълнителни здравно-застрахователни дружества (здравни фондове).

В нашия център работят, едни от най-опитните и добри педиатри в София.
Лекарите работещи при нас, следват най-новите тенденции в педиатрията, разширявайки постоянно своите знания и умения.
Всеки един от нашите доктори има дългогодишен опит в диагностиката и лечението на разнообразни заболявания при деца.
Когато дойдете на преглед при нас, може да очаквате предразполагащо отношение и индивидуален подход към вашето дете.

Всеки родител вече се е сблъсквал с трудностите при намирането на педиатър в София за своето дете. И вероятно всеки е свикнал с дългото чакане и нерви за записване на час, особено в периодите с по-активно циркулиране на вирусни инфекции.

Ако търсите алтернатива, без опашки и напрежение, можете да се доверите на педиатрите на Медицински център „Свети Пантелеймон”. При нас винаги можете да разчитате на навременна и квалифицирана здравна грижа за вашите деца. Ние имаме сключени договори и работим с направления по НЗОК, със здравни фондове или със заплащане от самите пациенти.

Преглед при педиатър или консултация за вашето дете се записват лесно и бързо, като се обадите на телефоните на Медицински център „Свети Пантелеймон” в София. Ние работим с едни от най-квалифицираните и опитни специалисти по детски болести, така че да осигурим достъп до здравни услуги винаги, когато децата имат нужда от такива.

Освен консултиране при педиатър с направление ние осигуряваме пълен пакет от здравни грижи в доболничната помощ за най-малките пациенти:

– Профилактични прегледи за деца и младежи на възраст от 0 до 18 г. – освен прецизното проследяване на физическото и нервно-психическото развитие, нашите специалисти ще ви дадат съвети за отглеждането, храненето и двигателната активност на децата ви съгласно най-съвременните изследвания;

– В нашия медицински център детските болести, независимо дали вирусни или бактериални инфекции, храносмилателни разстройства, алергии, уроинфекции, неврологични, хирургични и др. заболявания, се диагностицират и лекуват от мултидисциплинарен лекарски екип. По този начин осигуряваме не само максимално точна диагностика, но и лечението дава най-бързи резултати

Ние сме винаги насреща, когато ви е необходим опитен педиатър в София.

Основните дейности извършвани от нашите специалисти

Профилактични прегледи, проследяване на физическото и психо-емоционално развитие при деца от 0 до 18 години.
– Проследяват се и се прави оценка на нервно-психическото и физическо развитие на децата, спрямо тяхната възраст. Правят се измервания на тегло и ръст, измерват се обиколките на гърдите, главата и артериалното кръвно налягане, оценява се психическото развитие.
– Даване на съвети за правилно отглеждане, хранене, закаляване и двигателен режим при деца.

Диагностициране и извънболнично лечение на заболявания при деца.
– Помагаме за овладяването и лечението на колики, храносмилателни разстройства, анемии, алергични ринити, бактериални и вирусни инфекции на горни и долни дихателни пътища, уроинфекции, както и други срещани при малките деца неврологични, ортопедични, хирургични и други заболявания.

Назначаване на изследвания, целящи потвърждаване или отхвърляне на поставена работна и диференциални диагнози. Изследванията най-често са клинично – лабораторни, вирусологични, микробиологични и образни.
– Взимане на материал за микробиологични изследвания.
– Анализ и интерпретация на резултатите.

Контролни прегледи на заболели деца, целящи проследяване ефекта от назначено и приложено лечение.

Манипулации целящи бързо повлияване на критични състояния при деца.
– Венозни вливания, мускулни и подкожни инжекции и др.

При необходимост насочване за консултативен преглед от по-тесен специалист – педиатър или друг профилиран специалист с цел уточняване на диагнозата или комплексно лечение.

Издаване на необходимата медицинска документация, включително медицински бележки, бързи известия, експертиза за временна неработоспособност – издаване на болнични за гледане на болно дете.

Запазете час за преглед, при наш педиатър в София, като се обадите на тел: 0700-17-012.

Добър педиатър в центъра на София, на когото винаги можете да разчитате

Добър педиатър в центъра на София, който винаги да е насреща за консултация и лечение на вашето дете – със сигурност това е желанието на всеки родител. И екипът на Медицински център “Св. Пантелеймон” се радва, че може да помогне на родителите. Ние обаче не спряхме само дотук, а продължихме да се развиваме през годините, за да предложим комплексна услуга в доболничната грижа. По този начин максимално се доближаваме до функциите на клиника по педиатрия, в която се извършват всички дейности – от провеждането на изследвания в нашата лаборатория, прегледи при точните специалисти до провеждането на адекватно доболнично лечение. По преценка на лекуващия лекар съдействаме за хоспитализация в болнично заведение.

В Медицински център “Св. Пантелеймон” имате възможност да направите препоръчаните изследвания в нашата лаборатория веднага и без чакане. Правим широк кръг лабораторни изследвания, като при необходимост могат да се извършват и експресно.

Удобната локация и транспорт, както и стриктното спазване на записаните часове, без смесване на потоците с болни, са достатъчен аргумент за родителите да изберат именно нашия център. В допълнение високата квалификация и възможността за консултиране с различни специалисти, отличното и съвременно оборудване и внимателното отношение към всеки пациент са част от нашата мисия. И сме изключително щастливи, че през всички години на нашата практика пациентите ни оценяват постоянните ни усилия да подобряваме работата си.

Запишете час при добър педиатър в центъра на София чрез нашите телефони.

Related Posts