Information

Изберете опитен ортопед в София

В Медицински център “Св. Пантелеймон” ортопедите са с дългогодишна практика в диагностицирането и лечението заболяванията на горните и долните крайници. Всички те работят и оперират в елитни ортопедични и травматологични клиники, в големи столични болници. Благодарение на участието им в най-големите международни ортопедични форуми и курсове, специалистите в ортопедичния кабинет продължават да поддържат квалификацията си и да следят най-актуалните диагностични методи и оперативни и неоперативни техники за лечение на деца и възрастни.

В нашето лечебно заведение работят едни от най-добрите и утвърдени ортопеди в България. Чрез нашата пациентска телефонна линия лесно и без чакане можете да запишете час за консултация, преглед или лечение.

Диагностични и лечебно-терапевтични процедури, извършвани от нашите ортопеди в големите болници в София:

– Консултиране за оперативно лечение чрез класически и артроскопски интервенции;

– Консервативно лечение на широк спектър ортопедични и травматологични заболявания;

– Ендопротезиране и реендопротезиране;

– Спортна травматология;

– Диагностика и лечение на костни и ставни инфекции;

– Диагностика и лечение на тумори на костите и др.;

Нашите ортопеди в София имат допълнителни специализации в страната и чужбина, както и сериозен опит в диагностиката и лечението на широк кръг заболявания във всички области на ортопедията и травматологията.

В помощ на родителите в клиниката е на разположение и детски ортопед, на който можете да се доверите за ортопедичните и травматологични заболявания при децата.

Нашите специалисти ортопеди ще ви помогнат в грижата за здравето на опорно-двигателния апарат.

Изберете добър ортопед за смяна на тазобедрена става

Проблемите с тазобедрената става са често срещани с напредването на възрастта, като те са само част от по-широк кръг заболявания на мускулно-скелетната система. В тези случаи е най-важно да намерите добър ортопед за смяна на тазобедрена става, ако се налага такава. В нашата клиника по ортопедия можете да разчитате на високоспециализирана и квалифицирана грижа за целия процес – от диагностиката до лечението и рехабилитацията на тези заболявания.

В Медицински център “Св. Пантелеймон” имате възможността да изберете своя ортопед-травматолог, като запишете час за консултация и преглед в удобно за вас време. Лекарският екип включва някои от най-изявените имена в областта, които имат дългогодишен опит и специализации в страната и чужбина в ендо- и реендопротезирането. Този факт заедно със съвременното оборудване и лечение на широк кръг заболявания отрежда водещото място на специалистите ни по травматология в София и страната. Те са сред най-търсените както от пациентите със специфични оплаквания, така и като консултанти към научни форуми и здравни заведения.

Изберете онлайн или се обадете на нашите телефони, за да запишете час за добър ортопед за смяна на тазобедрена става.

Намерете добър ортопед за коляно в София

Една голяма част от пациентите, които посещават клиниката по ортопедия в Медицински център “Св. Пантелеймон” в София, се оплакват от болка в коляното. Причините за такава болка могат да са много и различни. За назначаване на правилното лечение се изисква провеждане на редица изследвания при опитен ортопед за преглед на коляно.

Основна причина за честите оплаквания от болки или или травматична увреда на коляното е, че то има основната носеща роля за тежестта на тялото. Ето защо често се изисква квалифицираната намеса на ортопед-травматолог. Сигнал, че трябва да посетите специалист, е, когато болката не намалява и при почивка, както и, ако не отминава за няколко дни. Наличието на оток, невъзможност за ходене или сгъване на крака, някакъв тип деформиране или по-сериозна болка също подсказват по-сериозно състояние.

В нашата клиника можете да запишете час при добър ортопед за преглед на коляно в София по всяко време, без да се налага да чакате с месеци.

Намерете решение за болката в рамото и врата

Болката в рамото е сред основните оплаквания, които водят пациентите в лекарския кабинет. Много хора години наред я търпят и неглижират, но това влошава тяхното качество на живот и често възпрепятства редица рутинни движения или дори изпълнението на работните задължения.

Болката във врата е друго такова често оплакване, което в редица случаи е свързано с гореспоменатото. Най-често тези заболявания засягат хората в активна възраст.

Ако и вие сте от страдащите от подобни болки, специалист ортопед може да ви помогне с диагностиката и лечението на вашето състояние. В Медицински център” Св. Пантелеймон” ви предлагаме възможността да се консултирате с едни от най-опитните ортопеди в София за възрастни и деца. Нашите предимства са, че специалистите ни са с дългогодишна практика и допълнителни специализации, като покриват всички сфери на ортопедията и травматологията. Също така разполагаме с високотехнологично оборудване и прилагаме модерни лечебно-терапевтични методи.

Изберете своя доверен ортопед в София за възрастни или деца, за да решите навреме здравословните проблеми на опорно-двигателната система.