02/81 55 340

Information

Дерматолози в София от МЦ „Свети Пантелеймон“.

В дерматологичния (кожния) кабинет на Медицински център „Свети Пантелеймон” се извършват прегледи и консултации срещу заплащане, както и на хора осигурени в допълнителни здравно-застрахователни дружества (здравни фондове).

Специалистите работещи в дерматологичния ни кабинет, са едни от най-добрите дерматолози в София.
Благодарение на техния голям опит, постоянна допълнителна квалификация и стремеж да са информирани за всичко най-ново в областта на дерматологията, нашите лекари извършват диагностика и лекуват успешно, редица кожни и венерически заболявания.

Основни дейности извършвани от дерматолозите

Диагностика на доброкачествени и злокачествени кожни новообразувания.

Диагностика чрез дигитална дерматоскопия.
– Бенки, брадавици, папиломи, кондиломи, ксантелазми, кератоми, кератоакантоми и други.
– След поставяне на диагноза, провеждаме и процедури по отстраняване на доброкачествените новообразувания чрез нашия лазер, диатермокоагулатор или оперативно – чрез хирургична ексцизия.

Извършваме лечение на:
– Папулосквамозни, папуловезикуларни и папулопустулозни и еритемни обриви – розацеа, псориазис, парапсориазис.
– Болести на кожните придатъци – нокти, косми, мастни и потни жлези.

Диагностицираме и извършваме лечение на различни видове венерически заболявания и болести на интимния контакт:
– Бактериални – сифилис, гонорея, ингвинален гранулом, хламидиоза.
– Гъбични – кандидоза (Candida albicans напр.).
– Вирусни – хепатит B, херпес, ретровируси ( ХИФ-Спин, HTLV, XMRV) и др.
– Човешки папиломен вирус HPV, генитални херпеси.
– Протозойни – трихомоноза.

Провеждаме лечение на: екземи, акне, разширени капиляри, атопичен дерматит и др.
В нашия естетичен център, провеждаме подмладяващи процедури.

  • Процедури с лазер от най-ново поколение:
  • Естетични, подмладяващи процедури: ботокс, филъри и мезотерапия с хиалуронова киселина.

Повече за нашите естетични процедури може да прочетете на тази страница.

Запазете час за консултация с кожен лекар в София, като позвъните на телефон: 0700-17-012 .

Търсите ли добър дерматолог в София?

Ако искате да разчитате на познанията и опита на добър дерматолог в София, ние ви предлагаме най-съвременните решения в дерматологията. Пациентите на Медицински център “Св. Пантелеймон” могат да разчитат на експертизата на екипа на клиниката по дерматология и на естетичния център в нашето лечебно заведение в областта на дерматологията, естетичната дерматология и венерологията. Разполагаме със съвременно оборудване и прилагаме най-актуалните процедури и препарати в следните направления:

  • Диагностика на кожни образувания – доброкачествени и злокачествени, чрез най-съвременната и прецизна технология на дигиталната дерматоскопия;
  • Консултация със специалист дерматолог за избор на най-доброто лечение;
  • Процедури по премахване на доброкачествени образувания след избор на най-подходящата и щадяща за всеки конкретен случай технология – чрез лазер, хирургична ексцизия или диатермокоагулатор;
  • Лечение на редица специфични кожни заболявания от утвърден кожен лекар – различни видове обриви и заболявания на кожните придатъци;
  • Диагностика и най-съвременно лечение на полово предаваните болести – бактериални, вирусни, гъбични, протозойни, Човешки папиломен вирус.

В нашия естетичен център имате възможността да опитате най-новите и ефективни процедури, за да поддържате здравето, красотата и младостта на кожата си под наблюдението на добър дерматолог в София. Нашите специалисти ще ви предложат подходящите за вас решения, които имат дълготраен и доказан във времето ефект. Центърът е оборудван с последно поколение лазерна апаратура за процедури, като: лазерна епилация, различни видове лифтинг, фраксел, фотоподмладяване и др.

Работещите в клиниката специалисти поддържат високата си квалификация чрез специализации и участие в международни дерматологични форуми на високо ниво. При нас винаги ще намерите отличен кожен лекар, на който винаги можете да се доверите.

Специализиран преглед при дерматолог – цена

Медицински център “Св. Пантелеймон” предлага на своите пациенти цялостна грижа за кожата в клиниката ни по дерматология и в нашия естетичен център в София.

При нас лесно и удобно можете да запишете час за високоспециализиран преглед при дерматолог на най-добра цена за град София. За целта се обадете на нашите оператори на потребителските ни линии. Нашите висококвалифицирани и опитни здравни специалисти са на ваше разположение за консултация, диагностика и лечение на множество кожни проблеми и инфекции.

Екипът ни от дерматолози включва едни от водещите имена в тази област. Те добре познават всички най-нови процедури и оборудване в дерматологията, така че нашите пациенти имат достъп до съвременна здравна грижа. Дългогодишният им опит гарантира прецизна диагностика и експертиза в лечението. За цени на здравните и естетични услуги можете да се информирате на телефоните на центъра.

Related Posts