Д-р Елмира Павлова – лекар дерматолог, извършва прегледи и премахване на кожни новообразувания в МЦ „Свети Пантелеймон“.

Всеки един човек има някакъв вид кожни новообразувания, за които често си задава въпроса, дали са опасни и могат ли да бъдат премахнати безопасно?
В голяма част от случаите образуванията са доброкачествени и могат да бъдат отстранени след консултация с лекар дерматолог.

Доста често кожните новообразувания като : бенки, брадавици, ксантелазми, кондиломи, папиломи, кератоакантоми, соларно лентиго и други предизвикват дискомфорт и развалят добрия естетичен вид на кожата.

Решението е тяхното премахване.
След преглед при д-р Елмира Павлова в зависимост от случая, ние разполагаме с възможност за тяхното премахване по няколко различни начина.
– Премахване с лазер.
– Премахване с Plexr.
– Премахване чрез електрокоагулация.
– Премахване по хирургичен път от д-р Кирил Христов + хистологично изследване в лаборатория.

Цени за премахване на кожни образувания – вижте ценовата ни листа!

Внимание!
Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.
Телефон за запазване на часове 02 815 53 40.

Без болка.
Процедурите се осъществяват след прилагане на локална упойка.

Без белези.
Ние в Медицински център „Свети Пантелеймон”, разполагаме с най-ново поколение лазер за премахване на белези, който след премахване на кожни образувания в редките случаи, когато има белег, може да ги заличи.

Мезотерапия и пилинг.
Д-р Павлова предлага извършването на естетични процедури – мезотерапия и пилинг. Процедурите подмладяват кожата, правейки я по-сияйна и свежа.
Повече информация за разкрасителните естетични процедури предлагани от д-р Павлова, може да научите, като последвате този линк или се обадете на телефона, посочен малко по-долу в тази статия.

Разберете къде се намираме.

Задайте въпрос или запазете час на телефон: 02/81 55 340

Related Posts