Фирмени тестове за Ковид-19

Медицински център “Свети Пантелеймон” би искал да Ви уведоми, че предлага услугата „Изследване служители на фирми за Covid-19“ при цени по договоряне.

Поемете грижата за вашия бизнес, като разберете какъв процент от служителите Ви, могат да работят сравнително безрисково, независимо от това дали имате дейност в момента или Ви предстои да започнете в бъдеще.
Изследването с бърз, пресяващ тест е снижение на риска при завръщане на работните места и повишаване на сигурността при работа.

Превърнете тестването за коронавирус в част от социалните придобивки, които повишават ангажираността и стимулират работоспособността на служителите във вашата организация.

Предлаганите от нас бързи тестове за коронавирус, са едни от най-точните на пазара.
Измерват наличието на IgG и IgM антитела, чрез вземане на кръв.
Манипулацията трае не повече от минута, тестът е готов след 15 минути.
Повече информация за това, какви резултати може да покаже тестера за коронавирус(2019-nCoV), може да прочетете в тази статия.

Цената на предлаганата от нас услуга, зависи от големината на групите, които ще бъдат изследвани и се договаря. Организирането на вземане на биологичен материал, също се договаря, според възможностите и желанието на клиента.

За повече информация позвънете на телефон 0879 601 031 или посетете страницата “Бърз тест за COVID-19 (коронавирус)”, където сме събрали всичко най-важно за бързите тестове, които извършваме в МЦ “Св. Пантелеймон”.

За изготвяне на индивидуални оферти позвънете на 0879-60-10-28 .
Или ни пишете на имейл: stm@medicinabg.com