Медицински Център „Св. Пантелеймон“ и болница Medicine Hospital в Истанбул работят в тясно сътрудничество
Медицински Център „Св. Пантелеймон“ и болница Medicine Hospital в Истанбул работят в тясно сътрудничество Медицински Център „Св. Пантелеймон“ и болница Medicine Hospital в Истанбул работят в тясно сътрудничество по отношение на лечението на пациенти нуждаещи се от оперативно или друго болнично  лечение в сферите на: 1. Присаждане на коса; 2. Липосукция; 3. Инвитро; 4. Модерно лечение на простата. Пациентите, които са в готовност и имат желание да заплатят своето болнично лечение в Medicine Hospital, биват преглеждани, изследвани, диагностицирани и подготвяни в Медицински Център „Св. Пантелеймон“ с целия спектър от доболнични услуги, след което, в пряка връзка с колегите си от Истанбул, нашите специалисти докладват всяка стъпка от подготовката на пациентите, нуждаещи се от продължение на своето лечение. След извършването на необходимите медицински процедури и изписването им от болницата в Истанбул, наблюдението на състоянието и възстановяването на пациентите в следоперативния период продължава от специалистите в Медицински Център „Св. Пантелеймон“.
  1. Щастливи сме да обявим, че започваме новата година със сериозно партньорство с нашите колеги от Medicine Hospital, в областта на естетичната медицина! Целта ни е да имате още по-добър достъп до качествени и изгодни услуги!
2. С нашите парньори от Medicine Hospital стартираме нов, модерен и ефективен метод за лечение на заболявания, свързани с простатата жлеза! Очертаваме ново развитие в областта на урологията, което чувствително ще подобри диагностиката и лечението на ключови урологични заболявания. 3. С радост искаме да обявим, че с нашите партньори от Medicine Hospital ще помогнем на още много български семейства да имат дете, чрез най-модерните и ефективни инвитро процедури! 4. Не всяка диета дава резултат! Ето защо, заедно с нашите колеги от Medicine Hospital ще развиваме нова, ефективна програма за хора с наднормено тегло. Модерни методи и технологии, които дават бърз и устойчив резултат.