Д-р Мария Азарова

Специалист Естетична медицина

Доктор Мария Азарова е световноизвестно име в сферата на дерматологията, естетичната медицина и апаратното подмладяване на кожата.

Тя била част от екипа на световно известната клиника по пластична хирургия CosmeSurge в Дубай.

В хода на своята кариера, д-р Азарова е почерпила опит от най-добрите специалисти в бранша, тя успява да усвои различни технологии в сферата на разкрасяването, като лазери, ултразвук, радиовълни и много други.

През последните години, тя извършвала тренинги на лекари и терапевти за работа с лазери и други апаратни процедури в страните от Близкия изток, Северна Африка и Европа.

Доктор Мария Азарова е експерт в подмладяващите терапии, премахването на стрии и техните белези, както и в премахване на хормонални хиперпигментации, пигментни слънчеви петна и други.

Нейните знания и опит, комбинирани с високия клас апаратура с която разполага Холи център, могат да решат редица ваши кожни проблеми от различно естество.

За запазите час за консултация и манипулация, може да се обадите на тел: 02 815 53 40

Езици които владее: английски, френски и руски език.

Вижте нашите актуални промоции.

Професионално развитие:
Д-р Азарова е родена в гр. Стара Загора. Завършва медицина през 1989 година в родния си град, след което започва работа като общопрактикуващ лекар.

По-късно започва да гради своята кариера далеч от България – в Мароко, а в последствие през 2001 година се мести в Дубай, където става част от колектива на световно известната клиника по пластична хирургия CosmeSurge.
Там тя се запознава отблизо с естетичните процедури и лазери.

Няколко години по-късно започва работа в компанията Kalium Group, която е свързана с топклиниките Aesthetica, в Дубай, собственост на прочутата д-р Мария Катар.

Работи като Клиничен трейнер за Alma Lasers за страните от целия Близък изток, а също и някои от Северна Африка и Европа, като провежда тренинги на лекари и терапевти за работа с лазери и други апаратни процедури в естетичната сфера.

Работи и като лектор в Institute of Medical Aesthetics (IMA), Дубай, където се провеждат регулярно курсове по престижната програма за естетична и анти-ейджинг медицина за лекари от цял свят – А4М (American Anti -aging Association).

Свързани публикации

Обадете се: