Биоремоделирането е иновативен антиейджинг подход в естетичните процедури, който стяга отпуснатата кожа и възстановява еластичността и тонуса й.

Ефект от от процедурата с Profhilo® 

  • Биорегенерация на кожата благодарение на нискомолекулна хиалуронова киселина, която активира естествения синтез на хиалуронова киселина в кожата.
  • Лифтинг и стягащо действие, като резултат от високомолекулна хиалуронова киселина, която осигурява ремоделиране на лицевия овал.
  • Profhilo® ефикасно се бори с признаците на стареене, като ревитализира кожните клетки и възстановява стегнатостта на кожата за дълъг период от време.
  • Продуктът е биосъвместим, безопасен и с висока степен на чистота, което свежда до минимум страничните реакции.
  • Необходими са само 5 точки на инжектиране, което гарантира комфорт на пациента по време на процедурата.

Какво е новото?

Profhilo®, който представлява комбинация от стабилизирани хибридни комплекси, е първият продукт, разработен с Nahyco®. Уникална и иновативна технология за термично производство, патентована от IBSA.

Как работи?

Profhilo® стимулира динамично ремоделиране на много нива. Ремоделира извънклетъчната матрица по отношение на еластичността и укрепването й подпомага, поддържа жизнеспособността на фибробласти, кератиноцити и адипоцити.

Profhilo® е с една от най-високите концентрации на хиалуронова киселина на пазара 64mg/ 2ml.

Предназначение

РЕМОДЕЛИРАЩО ДЕЙСТВИЕ НА ТЪКАНИТЕ И СТЯГАЩ ЕФЕКТ ВЪРХУ КОЖАТА – лице, шия и тяло.

Как се прилага?

2 сесии с интервал от един месец. Всички естетични техники за инжектиране се прилагат в повърхностния подкожен слой. IBSA препоръчва техниката на инжектиране БЕТ (биоестетични точки), която е базирана на 5 точки на навлизане, специфично избрани, с цел минимизиране на рисковете и максимизиране на дифузията на продукта в областта на скулите и под тях.

Profhilo® е марка на IBSA Derma, базирани на концепцията Hydrolift® Action.

Hydrolift® Action е иновативен подход, базиран на използването на ултрачиста хиалуронова киселина, произведена с помощта на патентована IBSA технология, която създава оптимални условия за превенция и борба с признаците на стареене.

IBSA GROUP

Създадена от група швейцарски биолози през 1945 г., IBSA – Institut Biochemical SA, е придобила уникален опит във фармацевтичните изследвания и технологии. IBSA използва своя дългогодишен опит и научна експертиза в областта на фармацевтиката, за да разработва и произвежда медицински изделия за дерматологията на базата на хиалуронова киселина, като по този начин създава специализирана дермоестетична марка – IBSA Derma.

IBSA E EДНА ОТ ВОДЕЩИТЕ ФАРМАЦЕВТИЧНИ КОМПАНИИ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА И ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА (HA).

Подходът на IBSA Derma е насочен към противодействие на физиологичното намаляване на хиалуроновата киселина в кожата, като по този начин се възстановява хидратацията, еластичността и тонуса. В действителност, продуктът синергично съчетава дълбока хидратация със стягащ и лифтинг ефект.

Свързани публикации