Нов уебсайт на МЦ Свети Пантелеймон

Здравейте.
Бихме искали да Ви уведомим, че Медицински център „Свети Пантелеймон“ има нов уебсайт в който, ще можете по-лесно да се ориентирате за предлаганите от нас услуги.

Структура на сайта.
Новият сайт на Медицински център „Свети Пантелеймон“ има следната структура:

Начало – началната страница на сайта, от където може лесно да се информирате за всичко най-ново в нашия център – промоции, инициативи, събития, партньорства, нови лекари работещи при нас и др.
Лекари специалисти – страницата, която може да използвате за по-лесна навигация, между различните видове лекари, работещи в нашия център.
Кабинети – както подсказва и името това е навигационна страница с различните видове кабинети, които имаме в Медицински център „Свети Пантелеймон“.
Естетичен център – това е нашата специална страница, в която може да се запознаете с всички естетични процедури предлагани в нашия център.
Трудова медицина – както подсказва и името, това е секцията, където може да се запознаете с различните услуги, които предлага нашата „Служба по трудова медицина“.
Клинична Лаборатория – това е страницата в която може да проверите лабораторните си резултати и да се информирате какви изследвания може да си направите в нашата медико-диагностична лаборатория.
Контакти – това е страницата, от която може да се информирате, къде се намираме и как може да се свържете с нас.
Това са главните страници на нашия сайт.

Не забравяйте да се абонирате за нашите промоции, като оставите Вашия имейл в полето “АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН”, малко по-долу под тази статия!