Ние в Медицински център „Свети Пантелеймон“ държим безкомпромисно на високото качество, на предлаганите от нас услуги. Това е и причината да използваме продукти за мезотерапия, единствено от световните лидери в този бранш, които са закупени директно от техните официални представители за България.

Брандовете с които работим са: JALUPRO®, TEOSYAL®, RESTYLANE®, RRS®.

САМО през юли, ще получите мезотерапия с отстъпка от 20% на зони: лице, очи, шия, тяло и коса. Научете повече за нашата промоция, като кликнеш върху този линк или се обадите на телефон: 02 815 53 40.

Цените на предлаганите от нас мезотерапевтични процедури варират между 150 и 370лв., в зависимост от марката която сте избрали, зоната която е била третирана и количеството продукт което е било използвано.
В предварителна консултация с лекар се уточнява вида на корекцията. Целта е пациента да придобие реалистична представа за резултата от процедурата.

Само до края на юли 2020г., цената на предварителната консултация с нашите пластични хирурзи и дерматолози за процедурата мезотерапия е 35лв. След което са актуални стандартните ни цени от 40.00 лв. до 60.00 лв. – цената варира в зависимост от специалиста който ще извършва консултацията.

В посочените по-горе цени са включени:
1. Стандартни снимки преди извършването на процедурата.
2. Поставяне на упойка обикновено под формата на крем.
3. Стандартни снимки след процедурата.
4. Обсъждане на постигнатите резултати след процедурата.
5. Контролни прегледи на всеки 30 дни, 6 мецеца и 1 година след процедурата. Съпътствани от снимки с цел проследяване резултатите от процедурата във времето.
6. Получаване на официален документ за продукта, който ви е бил поставен, той включва срок на годност и сериен номер на медикамента.
7. Безкомпромиснa хигиена, чрез спазване на най-високи медицински стандарти.

Разберете къде се намира нашата удобна локация в сърцето на София.

Задайте въпрос или запазете час на телефон 02 815 53 40

Повече информация за процедурата мезотерапия, може да научите от статията: Мезотерапия в центъра на София.