В медицински център „Свети Пантелеймон“ сме избрали да работим с филъри на компанията REGENYAL LABORATORIES, която има дългогодишна история на научни изследвания и производство на продукти за естетичната медицина, ортопедията, гинекологията и стоматологията. REGENYAL LABORATORIES работи с респект към естествеността, здравето и хармонията на човека, и държи на абсолютната безопасност на веществата, използвани в производствения процес. 100% чиста хиалуронова киселина без протеини и нуклеинови киселини, което гарантира мекота, изящество и дълготраен резултат.

Разбери повече за филъри за устни и лице

Цени на процедури – филъри за устни и лице

Само до 05 януари 2022 г., МЦ „Свети Пантелеймон“ предлага възможност за закупуване на процедури на специална цена с отстъпка от 15%. Промоцията не може да се комбинира с други промоционални оферти и отстъпки.

Важно е да се отбележи, че преди поставяне на филър, пациентите задължително преминават консултация със специалист от естетичния ни център. По време на консултацията се проверява за наличие на някое от противопоказанията за поставяне на филър, обсъжда се желания краен резултат, и въз основа на търсения ефект и анатомичните особености на зоната, в която ще се инжектира, се определя вида и необходимото количество продукт, който да се постави.

Внимание!
Свободните часове за консултация и извършване на процедури се изчерпват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

Разберете къде се намира нашата удобна локация в сърцето на София.

Задайте въпрос или запазете час на телефон 02/81 55 340 или на 0700 17 012