Ние в Медицински център „Свети Пантелеймон“ държим безкомпромисно на високото качество, на предлаганите от нас услуги. Това е и причината да използваме филъри единствено от световните лидери в този бранш, които са закупени директно от техните официални представители за България.

Филърите с които работим са: RADIESSE®, JUVÉDERM®, BELOTERO BALANCE®, TEOXAN®, ELANCE®, RESTYLANE®, CYTOSYAL®.

Цените на предлаганите от нас процедури с филъри варират между 430 и 800 лв., в зависимост от бранда, който сте избрали.
В предварителна консултация с лекар се уточнява вида на корекцията. Целта е пациента да придобие реалистична представа за резултата от процедурата.

Само до края на юли 2020г., цената на предварителната консултация с нашите пластични хирурзи и дерматолози за поставяне на филъри е 35лв. След което са актуални стандартните ни цени от 40.00 лв. до 60.00 лв. – цената варира в зависимост от специалиста който ще извършва консултацията.

В момента процедурите избрани с продукти на Teoxan получават 25% отстъпка, а с останалите продукти – между 10 и 20%.

В посочените по-горе цени са включени:
1. Стандартни снимки преди извършването на процедурата.
2. Поставяне на упойка обикновено под формата на крем.
3. Стандартни снимки след процедурата.
4. Обсъждане на постигнатите резултати след процедурата.
5. Контролни прегледи на всеки 30 дни, 6 мецеца и 1 година след процедурата. Съпътствани от снимки с цел проследяване резултатите от процедурата във времето.
6. Получаване на официален документ за филъра, който ви е бил поставен, той включва срок на годност и сериен номер на медикамента.
7. Безкомпромиснa хигиена, чрез спазване на най-високи медицински стандарти.

Разберете къде се намира нашата удобна локация в сърцето на София.

Запазете час или задайте въпрос на телефон 02 815 53 40.

Повече информация за това, какво представлява процедурата по поставяне на филъри, може да научите от статията: Филъри за устни и лице.