Омръзна ли ви да се борите с нежеланото окосмяване, използвайки краткотрайни, болезнени, неефективни решения, като епилатор, самобръсначка, кола маска и химическа депилация?

Ние в МЦ “Св. Пантелеймон” имаме точното решение за вас.
Super Hair Removal (SHR) епилацията на Alma Lasers, която предлагаме, се е доказала като най-безболезнения, безопасен и дълготраен начин за обезкосмяване на човешкото тяло.

Нашите висококвалифицирани специалисти дерматолози, могат ефективно да решат проблема ви с нежеланото окосмяване.

Цени на лазерна епилация

Разбери повече за SHR(Super Hair Removal) епилацията, която предлагаме.

ПАКЕТ ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ С ОТСТЪПКА ДО 50%

Само до 19 юни 2022 г., МЦ „Свети Пантелеймон“ предлага възможност за закупуване на пакет от 4 или 6 процедури лазерна епилация с отстъпка съответно от 25% или 35%. за зона или пакет от 4 или 6 процедури лазерна епилация с отстъпка съответно до 50% за комбинирани зони

Пакетът важи за период от 6 месеца, предплаща се предварително и не може да се комбинира с други промоционални оферти и отстъпки.
Закупувайки промоционален пакет, нашите клиенти си гарантират ниска цена, за избраната от тях лазерна епилация.

Провеждането на нашите промоционални единични процедури, може да се направи до 19 юни 2022 г. След това са актуални редовните ни цени!

Промоцията не се комбинира с други промоции или услуги.

Внимание!
Свободните часове за консултация и извършване на процедури се изчерпват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

Разберете къде се намираме

Задайте въпрос или запазете час на телефон 02/81 55 340 или на 0700 17 012

Свързани публикации