Само до 15 май 2022 г., МЦ „Свети Пантелеймон“ предлага възможност за закупуване на процедура поставяне на филър за устни и лице с отстъпка 20%

ЦЕНИ на филъри за устни и лице
Вид продукт Цена за една процедура Отстъпка 20% за 1 процедура
Aliaxin EV филър за възстановяване на обеми – 1 ml. 500 лв 400 лв
Aliaxin SV филър за възстановяване на обеми – скули, брадичка – 1.1 ml. 550 лв 440 лв
Aliaxin LV филър за обем и корекция устни – 1 ml. 500 лв 400 лв

Ние в Медицински център „Свети Пантелеймон“ държим безкомпромисно на високото качество на предлаганите от нас услуги. Това е и причината да използваме филъри единствено от световните лидери в този бранш, които са закупени директно от техните официални представители за България.

Внимание!
Свободните часове за консултация и извършване на процедури са на изчерпване. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

В предварителна консултация с лекар се уточнява вида на корекцията. Целта е пациента да придобие реалистична представа за резултата от процедурата.
Цената за предварителната консултация с лекар специалист е безплатна, ако след нея се проведе естетична процедура. В случаите, когато след консултацията не се извърши процедура, таксата варира между 40.00 лв. и 60.00 лв., в зависимост от специалиста, който е извършил консултацията.

Ако процедурата се извърши в ден, различен от деня на консултацията, платената вече консултация се приспада от стойността на процедурата.

В посочените по-горе цени са включени:
1. Контролни прегледи на всеки 30 дни, 6 месеца и 1 година след процедурата. Съпътствани от снимки с цел проследяване резултатите от процедурата във времето.
2. Стандартни снимки преди извършването на процедурата.
3. Поставяне на упойка обикновено под формата на крем.
4. Стандартни снимки след процедурата.
5. Обсъждане на постигнатите резултати след процедурата.
6. Получаване на официален документ за филъра, който ви е бил поставен, той включва срок на годност и сериен номер на медикамента.
7. Безкомпромиснa хигиена, чрез спазване на най-високи медицински стандарти.

Задайте въпрос или запазете час на телефон 02/81 55 340 или на 0700 17 012

Повече информация за това, какво представлява процедурата по поставяне на филъри, може да научите от статията: Филъри за устни и лице.

Свързани публикации