Ние в Медицински център „Свети Пантелеймон“ държим безкомпромисно на високото качество на предлаганите от нас услуги. Това е и причината да използваме филъри единствено от световните лидери в този бранш, които са закупени директно от техните официални представители за България.

ЦЕНИ на филъри за устни и лице REGENYAL
Вид продуктБрой процедуриЦенаОтстъпкаЦена с отстъпка
Regenyal Idea /1мл/ – Филър за оформяне на обем и контур на устните1 бр.450 лв15%382 лв
Regenyal Idea Lips /1мл/ – Филър за оформяне на обем и контур на устните1 бр.450 лв15%382 лв
Regenyal Idea /1мл/ – филър за попълване на назолабиални гънки1 бр.450 лв15%382 лв
Regenyal Idea Bio-Expande /1мл/- Филър за попълване на радиерни бръчки, долината на слъзен канал и на околоочен контур (пачи крак)1 бр.450 лв15%382 лв
Regenyal Idea /1мл/ – Филър за оформяне на лицев контур, скули или моделиране на лицев обем1 бр.600 лв15%510 лв

Само до 05 януари 2022 г., МЦ „Свети Пантелеймон“ предлага възможност за закупуване на процедури на специална цена с отстъпка от 15%. Промоцията не може да се комбинира с други промоционални оферти и отстъпки.

Внимание!
Свободните часове за консултация и извършване на процедури са на изчерпване. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.
Телефон за запазване на часове 02 815 53 40.

В предварителна консултация с лекар се уточнява вида на корекцията. Целта е пациента да придобие реалистична представа за резултата от процедурата.
Цената за предварителната консултация с лекар специалист е безплатна, ако след нея се проведе естетична процедура. В случаите, когато след консултацията не се извърши процедура, таксата варира между 40.00 лв. и 60.00 лв., в зависимост от специалиста, който е извършил консултацията.

Ако процедурата се извърши в ден, различен от деня на консултацията, платената вече консултация се приспада от стойността на процедурата.

В посочените по-горе цени са включени:
1. Контролни прегледи на всеки 30 дни, 6 месеца и 1 година след процедурата. Съпътствани от снимки с цел проследяване резултатите от процедурата във времето.
2. Стандартни снимки преди извършването на процедурата.
3. Поставяне на упойка обикновено под формата на крем.
4. Стандартни снимки след процедурата.
5. Обсъждане на постигнатите резултати след процедурата.
6. Получаване на официален документ за филъра, който ви е бил поставен, той включва срок на годност и сериен номер на медикамента.
7. Безкомпромиснa хигиена, чрез спазване на най-високи медицински стандарти.

Запазете час или задайте въпрос на телефон 02 815 53 40.

Повече информация за това, какво представлява процедурата по поставяне на филъри, може да научите от статията: Филъри за устни и лице.

 

Научете повече за останалите естетични процедури, предлагани в нашия център, като посетите тази страница.